La patronal PIMEC estudia la possibilitat d'obrir una delegació comarcal a Sant Cugat


  • Comparteix:

La patronal vol expandir-se territorialment i enfortir els lligams amb les administracions i les institucions econòmiques

La patronal vol expandir-se territorialment i enfortir els lligams amb les administracions i les institucions econòmiques

La patronal de la petita i mitjana empresa PIMEC ha confirmat que estan estudiant la possibilitat d'obrir, en un futur, una delegació al Vallès Occidental que podria ubicar-se a Sant Cugat. Aquesta proposta s'emmarca dins el procés d'expansió territorial que està engegant PIMEC per tot Catalunya, amb l'objectiu de 'treballar i col·laborar' amb les administracions i institucions de cada territori.

Tot i que encara no hi ha una proposta en ferm, la patronal de la petita i mitjana empresa PIMEC ha confirmat a aquesta emissora que hi ha la possibilitat que en un futur s'obri una delegació a Sant Cugat, des d'on es realitzaria la feina per tot el territori del Vallès Occidental. Aquesta proposta s'emmarcaria en el programa d'expansió territorial que PIMEC està realitzant per tota Catalunya. Així ho ha explicat la cap del gabinet de presidència de PIMEC, Àngels Vivancos.

Àngels Vivancos

L'expansió terrirotial de PIMEC és una realitat. És veritat que ens podríem plantejar obrir una seu pròpia a Sant Cugat des d'on es lideraria la feina per tot el territori del Vallès Occidental.


Vivancos ha explicat que l'objectiu de PIMEC és treballar i col·laborar amb les administracions, així com amb les federacions i associacions empresarials dels territoris, per crear un 'entorn favorable' per a les petites i mitjanes empreses. Vivancos ha afegit que el fet que s'escollís Sant Cugat com a seu de PIMEC al Vallès Occidental és una decisió que l'han de prendre els empresaris de la zona, i que un cop ho facin, el calendari aniria marcat per les votacions del comitè executiu de PIMEC, per l'aprovació de la junta directiva i que finalment es debatria en assemblea. En aquest sentit, Vivancos ha explicat que la constitució final dels òrgans, però, aniria a càrrec de les federacions empresarials de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.