495 santcugatencs fan servir la nova línia de rodalies C-7 de Renfe durant el seu primer dia de funcionament


  • Comparteix:

L'alcalde es felicita per la inaugració del servei però demana a Renfe que 'no s'adormi' i continui treballant per millorar-lo

L'alcalde es felicita per la inaugració del servei però demana a Renfe que 'no s'adormi' i continui treballant per millorar-lo

1.500 persones han fet servir les noves estacions de la línia de rodalies C-7 de Renfe en el seu primer dia de funcionament. Les dades, facilitades per la pròpia operadora, corresponen a les estacions de Martorell, Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat. Només a la nostra ciutat, 495 persones van agafar el tren des de l'estació de Coll Favà.

Les primeres dades facilitades per Renfe Operadora indiquen que, durant el primer dia de funcionament de la nova línia entre L'Hospitalet i Martorell, hi ha hagut prop de 1.500 usuaris. Aquestes dades però, fan referència només a les noves estacions de Martorell, Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, ja que a partir de Cerdanyola, el servei enllaça amb d'altres línies de la mateixa companyia.

En el cas de l'estació de Coll Favà de Sant Cugat, s'han comptabilitzat durant aquest dilluns un total de 495 usuaris, 160 més dels que han utilitzat la de Rubí.

L'alcalde de la nostra ciutat, Lluís Recoder, s'ha felicitat una vegada més per la inauguració d'aquesta línia tan esperada, però ha reclamat a l'ens ferroviari que no baixi la guàrdia i acabi de resoldre qüestions com la millora de les freqüències o que la línia pugui arribar, en un futur, fins a Mollet.

Lluís Recoder

És sorprenent que a les hores punta del matí els trens no arribin al centre de Barcelona. Això és una manca de planificació, però no vull treure mèrit a la línia, que és molt important però s'ha de millorar.


Recordem que la nova línia, que enllaça Martorell amb l'Hospitalet de Llobregat, s'ha posat en funcionament aquest dilluns amb una freqüència de pas dels trens de mitja hora, i que la previsió de Renfe és que, a mig termini, el servei sigui utilitzat per unes 6.000 persones diàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.