L'Ajuntament cedeix gratuïtament a l'Agència Tributària un solar de 2.600 metres quadrats a Coll Favà


  • Comparteix:

L'objectiu de l'Agència Tributària és tenir unes noves dependències que permetin oferir un millor servei

L'objectiu de l'Agència Tributària és tenir unes noves dependències que permetin oferir un millor servei

L'Agència Tributària de Sant Cugat comptarà, cap a mitjans del 2009, amb unes noves dependències ubicades a l'avinguda Vullpalleres, al barri de Coll Favà. La construcció d'aquest nou edifici, que té l'objectiu de millorar el servei que ofereixen als ciutadans, ha estat possible gràcies a un conveni amb l'Ajuntament, que els ha cedit gratuïtament un solar de més de 2.600 metres quadrats.

L'objectiu d'aquesta operació és millorar els serveis que ofereix actualment l'Agència Tributària a Sant Cugat, amb unes noves dependències més àmplies i més ben equipades que els locals que tenen llogats en aquests moments al carrer Manel Farrés.

Així ho ha explicat el delegat especial a Catalunya de l'Agència Estatal d'Administració Tributària, Joan Cano Garcia, que ha destacat la importància de poder millorar les condicions del servei a Sant Cugat i ha agraït les facilitats que els hi ha donat el consistori, amb la cessió d'uns terrenys municipals.

Joan Cano

Nosaltres entenem que la presència de l'Agència Tributària a Sant Cugat és molt important, per nosaltres i pels ciutadans, i estem agraïts de les facilitats que ens donen per continuar amb millors condicions.


Concretament, es tracta d'una pastilla de terreny de 2.638 metres quadrats i valorada en més de 878.000 euros, ubicada a l'avinguda Vullpalleres, al barri de Coll Favà. L'alcalde de Sant Cugat ha destacat l'excel·lent situació d'aquest solar, situat a uns 10 minuts de distància tant del Monestir com dels barris de nou creixement, i molt ben comunicat per mitjà de transport públic amb la nova estació de Renfe, i en un futur, amb la nova estació de FGC a Vullpalleres, així com la seva proximitat a la Ronda Nord.

Lluís Recoder ha volgut destacar també la necessitat que dues institucions que presten un servei públic col·laborin en benefici de l'interès comú, i per tant, de la ciutadania.

Lluís Recoder

Entenem que cedim un bon solar i ho fem satisfets amb el convenciment que això contribuirà a donar millor servei a tots els ciutadans de Sant Cugat.


Un cop signat el conveni de cessió del solar, les previsions de l'Agència Tributària a Sant Cugat passen per fer la construcció del nou edifici al llarg dels proper 4 anys i tenir-lo enllestit a mitjans del 2009.

Recordem que la delegació local de l'Agència Tributària dóna servei a la nostra ciutat però també a alguns municipis veïns com són Rubí, Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixach.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.