L'ajuntament i les empreses de turisme volen potenciar la ciutat com a atractiu turístic


  • Comparteix:

L'Ajuntament iniciarà un contacte més estret amb els comerços i empreses relacionades amb el turisme per explotar conjuntament les possibilitats de Sant Cugat. Aquesta és la conclusió extreta pel consistori en la presentació del Pla de Desenvolupament Turístic de la comarca.

L'informe elaborat per l'empresa THR sobre les potencialitats turístiques de la comarca demostra que el turisme avui ha canviat, i la gent busca més coses per fer que no pas per veure.

A partir d'aquestes conclusions, l'Ajuntament ha iniciat contactes amb les empreses relacionades amb el món de l'oci, l'esbarjo i el turisme a Sant Cugat amb l'objectiu d'explotar conjuntament i amb més recursos els atractius de la ciutat. Pasqual d'Ossó, regidor de Promoció Econòmica.

Pasqual d'Ussó



D'Ossó, present a la presentació del Pla de Desenvolupament Turístic, creu que la suma de sinèrgies entre empresa privada i administració pública acaba beneficiant tothom:

Pasqual D'Ussó



El repte del consell comarcal és ara poder definir un model turístic únic per la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.