El president de Repsol YPF i del Cercle d'Economia, Antoni Brufau, nou ponent de Santcugatribuna


  • Comparteix:

Brufau parlarà dels canvis en el mercat del petroli i les seves conseqüències

Brufau parlarà dels canvis en el mercat del petroli i les seves conseqüències

El president executiu de Repsol YPF i del Cercle d'Economia, Antoni Brufau, és el ponent de la tercera sessió del fòrum empresarial Santcugatribuna, que se celebra avui Teatre Auditori. Sota el títol de 'Què està canviant al món del petroli? Una situació conjuntural o estructural?', la ponència de Brufau abordarà les claus del mercat del cru i com aquest afecta la resta de l'economia.

L'economista i president executiu de la petrolera Repsol-YPF, Antoni Brufau, és el gran protagonista del fòrum Santcugatribuna d'avui, que pretén donar les claus per conèixer la indústria petroliera i com aquesta afecta el conjunt de l'economia. Brufau, que també és el president del Cercle d'Economia, exposarà les seves impressions sobre aquest món que té una clara repercussió en el dia a dia dels ciutadans. Així s'ha expressat el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, que ha destacat també la gran talla del ponent.

Jordi Joly

Tornem a tindre un persontge de rellevància internacional i que parlarà d'una temàtia que ens afecta en el dia a dia com és el preu de la benzina


Joly, a més, s'ha mostrat molt satisfet per l'èxit de convocatòria que està tenint cada edició del Santcugatribuna, independentment del convidat, i s'ha felicitat pel bon clima d'intercanvi empresarial que s'està creant al voltant d'aquest fòrum empresarial.

Jordi Joly

Pronostiquem un nou èxit del Santcugatribuna però el que enssatisfà sobretot és el fet de seguir cuidant el teixit empresarial i aquestes relacions que es produeixen l oltant del fòrum


En aquest sentit, Joly ha volgut recordar la recent creació de l'Associació Empresarial de Sant Cugat, nascuda arran de les converses sorgides d'anteriors edicions.

El fòrum empresarial Santcugatribuna celebra avui la seva darrera edició abans de l'estiu i tornarà amb noves propostes el mes d'octubre, amb dates i continguts encara per confirmar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.