El grup de consultoria Accenture obrirà un centre a Sant Cugat el proper setembre


  • Comparteix:

El nou centre tindrà 200 llocs de treball, 60 dels quals seran de nova creació

El nou centre tindrà 200 llocs de treball, 60 dels quals seran de nova creació

El grup de consultoria Accenture posarà en marxa un nou centre a la nostra ciutat a partir del mes de setembre. La nova oficina, que s'ubicarà al Parc Empresarial Sant Cugat Nord, suposarà 200 llocs de treball, 60 dels quals seran de nova creació, i tindrà una superfície de 1.500 metres quadrats. L'empresa ha avançat que les noves instal·lacions serviran per potenciar el paper d'innovació tecnològica que Accenture ofereix des de Catalunya per als seus clients mundials.

El Grup Accenture, present a Barcelona des de fa quaranta anys, ha adquirit una nova oficina al Parc Empresarial Sant Cugat Nord de la nostra ciutat. Aquest centre comptarà amb 200 llocs de treball, 60 dels quals seran de nova creació. Segons l'empresa, el nou centre servirà per potenciar el paper d'innovació tecnològica que des de Catalunya s'ofereix a clients de tot el món.

El responsable de l'oficina d'Accenture a Barcelona i coordinador de les divisions d'aquesta empresa a Catalunya, Federico Montllonch, explica per què s'han decantat per Sant Cugat.

Federico Montllonch

Hem estat mirant 3-4 ubicacions alternatives fora de Barcelona, i aquesta ens ha semblat la més atractiva per una sèrie de punts; com la qualitat de l'entorn, de les comunicacions i de la il·lusió de la gent que ha d'anar allà, que s'ha decantat per Sant Cugat.


A la nova oficina hi treballaran unes 200 persones, 140 de les quals han desenvolupat, fins ara, les seves tasques laborals a la divisió de Barcelona. Els altres 60 llocs de treball seran de nova creació, i són el resultat de la recent adquisició per Accenture de la companyia suïssa CPG Market. Sobre la funció que desenvoluparan els treballadors d'aquesta nova oficina en parla el mateix Federico Montllonch.

Federico Montllonch

Concretament la funció que destinem aquí són els projectes de la cadena de subministres. Això és una funció genèrica, però hi ha una operació recent que ha estat la compra d'una empresa suïssa (CPG Market), on hi treballen 60 persones, que hem decidit que estigui a Sant Cugat.


El nou centre ocuparà 1500m2 i la seva posada en marxa està prevista pel proper 1 de setembre. Aquestes instal·lacions complementaran els dos centres que té la consultoria a la ciutat de Barcelona i que compten amb un equip professional de 2.000 persones. A escala internacional, Accenture té més d'11.500 treballadors distribuïts en 48 països d'arreu del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.