Sharp invertirà 1,5 milions d'euros per crear una nova línia de producció a la planta de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'any vinent, es produiran a Sant Cugat un milió de televisors plans LCD

L'any vinent, es produiran a Sant Cugat un milió de televisors plans LCD

La multinacional japonesa Sharp, fabricant d'electrònica de consum, invertirà 1,5 milions d'euros per a la creació d'una quarta línia de producció a la seva fàbrica de Sant Cugat. D'aquesta manera es preveu produir un total d'un milió de televisors plans LCD l'any 2006, 250.000 més que en aquest any.

La multinacional japonesa Sharp invertirà un total d'1,5 milions d'euros per a la creació d'una quarta línia de producció a la seva fàbrica espanyola, ubicada a Sant Cugat. Amb aquesta inversió la fabricant d'electrònica de consum preveu produir aquest any 750.000 televisors plans LCD, un milió l'any que ve i arribar progressivament fins a produir 1,5 milions de televisors l'any.

La companyia japonesa, que va entrar a l'Estat espanyol l'any 1986 amb la fabricació d'aparells de fax, va derivar finalment a produir televisors. Fins l'any 2001, només fabricava equips televisors tradicionals de tub catòdic i des de llavors va començar la producció de televisors plans de petites dimensions.

Actualment Sharp produeix exclusivament a la seva fàbrica de Sant Cugat televisors LCD de 26 polsades i preveu iniciar la fabricació d'equips de 32, 37, 45 i fins i tot 65 polzades produint d'aquesta manera el 90% dels televisors d'aquest tipus que Sharp comercialitza per Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.