Sant Cugat encapçala, amb Sitges, el rànquing de preus de la vivenda de segona mà a l'àrea metropolitana


  • Comparteix:

El preu del metre quadrat a la nostra ciutat és de 4.222 euros de mitjana

El preu del metre quadrat a la nostra ciutat és de 4.222 euros de mitjana

Sant Cugat és la segona ciutat de l'àrea metropolitana amb la vivenda de segona mà més cara, segons l'últim informe del portal immobiliari Idealista.com. El metre quadrat dels pisos usats a la nostra ciutat costa 4.222 euros de mitjana, una xifra encara per sota del preu dels habitatges de segona mà a la capital catalana.

A l'àrea metropolitana de Barcelona, la majoria de poblacions han registrat durant els tres mesos d'estiu increments en el preu de la vivenda de segona mà per sota del 4%, fet que reflecteix una tendència a la moderació respecte el primer semestre de l'any. Els principals increments s'han produït a Sant Joan Despí, on els pisos usats s'han encarit un 9%, mentre que a municipis com Viladecans i Rubí s'ha detectat una davallada en els preus durant els últims tres mesos.

Sitges i Sant Cugat són els municipis de l'àrea metropolitana més cars. A la nostra ciutat, segons Idealista.com, el metre quadrat de la vivenda de la segona mà val 4.222 euros de mitjana, poc menys que el preu d'aquest tipus d'habitatge a la capital del Garraf.

Pel que fa a la ciutat de Barcelona, els pisos usats s'han encarit un 3'5% entre juliol i setembre, demostrant una tendència a la moderació que, malgrat tot, és inferior a la registrada a altres grans ciutats de l'Estat, com Madrid. El preu mitjà del metre quadrat de segona mà a la capital catalana és de 4.362 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.