Recoder assegura que millorar la línia C7 de Renfe és una 'necessitat sentida' a la ciutat


  • Comparteix:

L'alcalde es felicita de la proposició no de llei aprovada pel Congrés instant a l'executiu espanyol a millorar la línia

L'alcalde es felicita de la proposició no de llei aprovada pel Congrés instant a l'executiu espanyol a millorar la línia

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha felicitat de la proposició no de llei aprovada al Congrés dels Diputats i que insta el govern espanyol a millorar els horaris i la freqüència de pas de la línia de rodalies C7 de Renfe, amb parada a Coll Favà. Recoder ha assegurat que això respon a 'necessitat sentida' de la ciutat i que ha de servir perquè cada cop més santcugatencs utilitzin aquest transport públic.

Segons Recoder, passats els primers mesos de funcionament d'aquesta línia, es posa de manifest la necessitat d'introduir millores com l'increment de la freqüència de pas dels combois o garantir que tots els trens que passin a les hores punt del matí arribin almenys fins a Barcelona-Sants o plaça Catalunya.

Per a l'alcalde, es tracta d'una 'necessitat sentida' i que, un cop resolta, ha de permetre que cada vegada siguin més els santcugatencs que utilitzin aquest mitjà de transport públic. Lluís Recoder ha afegit també que lamenta el vot negatiu del PSOE a la proposta, ja que és una actitud, ha dit, que no es correspon amb el que defensen els socialistes aquí.

Lluís Recoder

Respon a una necessitat sentida de la nostra ciutat, la necessitat de millorar les freqüències d'aquesta línia, d'aconseguir que a les hores punta el tren arribi fins a plaça Catalunya. En definitiva, afavorir que cada cop més gent agafi aquest tren.


Recordem que la proposició no de llei, presentada per CiU i aprovada amb els vots en contra del PSOE i l'abstenció d'ERC, reclama a l'executiu espanyol que s'augmenti la freqüència de trens en la línia C7 perquè a finals d'aquest any passin 4 combois per hora. Altres demandes són que es millori la coordinació horària entre les línies C4 i C7 de Rodalies per tal d'aconseguir temps màxims d'espera de 10 minuts i que tots els combois que actualment s'aturen a Sant Andreu Arenal arribin fins al centre de Barcelona.

L'alcalde ha recordat però que el que hi ha és un mandat del Congrés, i que caldrà veure ara com hi dóna resposta el govern de l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.