La consultora Accenture obre un nou centre a Sant Cugat amb prop de 200 treballadors


  • Comparteix:

La consultoria Accenture ha obert aquest setembre un nou centre a la nostra ciutat que ha d'acollir prop de 200 treballadors, 60 dels quals seran nous contractats i que potenciaran el paper d'innovació tecnològica que la companyia presta des de Catalunya. La nova seu s'ubica al complex d'oficines Sant Cugat Nord i ocuparà prop de 1.500 metres quadrats de superfície.

El gegant de la consultoria Accenture ha obert aquest setembre un nou centre a Sant Cugat per reforçar el paper d'innovació tecnològica que presta des de Catalunya a tot el món. Les noves oficines ocupen més de 1.500 metres quadrats del complex Sant Cugat Nord i acollirà 200 treballadors, 60 dels quals són nous contractats, que s'implicaran tant en projectes locals com globals.

Sant Cugat serà a més la seu de la companyia suïssa CPGmarket, recentment adquirida per Accenture i que servirà per enfortir encara més els serveis d'innovació tecnològica oferts per la consultora.

Actualment la companyia amb seu central a Les Bermudes dóna feina a 2.000 persones a Catalunya, i té més de 115.000 empleats a 48 països. A Catalunya hi està establerta des de fa 40 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.