Sant Cugat es converteix dissabte en un aparador a l'aire lliure amb el segon 'Fora Estocs'


  • Comparteix:

Durant tot el dia, una vuitantena de comerços treuran els estocs al carrer amb descomptes del 10 al 50%

Durant tot el dia, una vuitantena de comerços treuran els estocs al carrer amb descomptes del 10 al 50%

El centre de Sant Cugat es convertirà, aquest dissabte, en un gran aparador, on els vianants podran gaudir de descomptes en tota mena de productes. La segona edició de la campanya 'Fora estocs', organitzada per la Federació d'Associacions de Comerciants, aplega una vuitantena de botigues que oferiran els estocs de la temporada d'estiu.

Per segon any consecutiu, la campanya 'Fora estocs' torna, aquest dissabte, als carrers de Sant Cugat. De 10 del matí a 8 del vespre, els vianants podran gaudir d'importants descomptes en els estocs de temporades passades que els comerciants exposaran als carrers del centre de la ciutat.

Aquest és el primer cop que la campanya està organitzada per la Federació d'Associacions de Comerciats, des de que el desembre passat va desaparèixer l'associació Sant Cugat Comerç. El president de la federació, Josep Lluís Galvany, explica en què consisteix aquesta iniciativa.

Josep Lluís Galvany

El comerciant treu els estocs antics, que a la botiga no s'acaben de veure. I el client s'estalvia entrar als comerços i, mentre passeja, pot comprar.


L'itinerari del 'Fora Estocs' d'enguany inclou l'eix de vianants que va de la plaça Lluís Millet fins a l'avinguda de Cerdanyola i, a més, la plaça Pere San, el carrer Major, la plaça de Barcelona i els carrers Sant Antoni i Xerric.

Paral·lelament, el Club Natació Sant Cugat organitzarà el mateix dissabte a la plaça d'Octavià un torneig de tennis que servirà per animar encara més la jornada del 'Fora Estocs'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.