Recoder serà el pròxim ponent de Sant Cugat Tribuna


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder serà el pròxim ponent de Sant Cugat Tribuna. Recoder s'ha mostrat molt satisfet per aquest anunci i ha reiterat la seva invitació al president de la Generalitat, Pasqual Maragall, a participar com a ponent d'aquest fòrum econòmic.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha avançat que l'alcalde, Lluís Recoder, ha estat triat per oferir la següent sessió de Sant Cugat Tribuna. Joly ha explicat quins seran els temes que s'hi tractaran.

Jordy Joly

Aquest proper Sant Cugat Tribuna tindrem un ponent excepcional, que serà Lluís Recoder. I parlarem de la ciutat, de projecte de zona i de futur, i també d'aquesta història que va arrencar amb el SC Tribuna.


L'alcalde s'ha mostrat orgullós i satisfet per l'elecció i ha aprofitat per recordar que el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, està convidat, des fa mesos, a ser un dels ponents convidats del Sant Cugat Tribuna. Així ho explica Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El President de la Generalitat està convidat des de fa molt de temps. Des del seu Gabinet ens han dit que no descarta venir. Nosaltres l'esperem i el rebrem molt gustosament.


Sant Cugat Tribuna és un fòrum empresarial que organitza l'Ajuntament i que ja ha comptat amb la participació de personalitats polítiques i econòmiques com l'expresident català, Jordi Pujol, el conseller d'Economia, Antoni Castells, o el director d'ESADE, Carlos Losada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.