Delphi completarà les prestacions de l'atur fins al 100% del salari dels treballadors


  • Comparteix:

Delphi completarà les prestacions de l'atur fins al 100% del salari durant els 44 dies inclosos en l'expedient de regulació temporal de l'empresa. En les negociacions amb els sindicats, la direcció del centre de Sant Cugat també s'ha compromès a garantir la prejubilació de 59 treballadors de la planta.

Segons fonts sindicals, Delphi completarà als treballadors el subsidi d'atur fins al 100% del salari durant els 44 dies de regulació temporal que contempla l'expedient de l'empresa. La direcció també garantirà la prejubilació de 59 treballadors de la planta.

La direcció del centre considera que el compromís de garantir la prejubilació de 59 treballadors deslliura Delphi de mantenir la totalitat de la plantilla fins al desembre del 2007, tal com s'havia establert en acords anteriors. Els sindicats estarien disposats a acceptar aquesta decisió de la direcció si s'anul·lés la doble escala salarial.

La direcció de Delphi i els sindicats es tornaran a reunir aquest dimarts amb l'objectiu d'acabar de concretar els aspectes pendents de l'acord. Els treballadors decidiran si donen suport a un hipotètic acord en un referèndum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.