Lluís Recoder parlarà avui dels reptes de futur de la ciutat al 'Santcugatribuna'


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder, serà avui el protagonista del fòrum empresarial 'Santcugatribuna'. Sota el títol 'Sant Cugat 2015: una perspectiva econòmica', Recoder parlarà dels reptes de futur de la nostra ciutat i també de la consolidació d'aquest fòrum que ja ha donat fruits com la creació de l'Associació d'Empresaris de la ciutat. La jornada començarà al punt de la una del migdia al Teatre Auditori.

L'objectiu de la dotzena edició de 'Santcugatribuna' és parlar del futur de Sant Cugat, fent referència a aspectes com la presència de la nostra ciutat dins els eixos econòmics de l'E-9 i de la B-30 o els reptes d'un creixement sostenible. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly.

Jordi Joly

Aquest proper Sant Cugat Tribuna tindrem un ponent excepcional, que serà Lluís Recoder. I parlarem de la ciutat, de projecte de zona i de futur, i també d'aquesta història que va arrencar amb el SC Tribuna.


De la seva banda, l'alcalde s'ha mostrat orgullós i satisfet per l'elecció i ha remarcat el nivell assolit per 'Santcugatribuna', que ha qualificat com 'la millor tribuna empresarial de Catalunya'. En aquest sentit, Recoder ha assegurat que continuaran treballant per mantenir aquest llistó i ha reiterat la invitació al president de la Generalitat, Pasqual Maragall, perquè sigui un dels propers ponents d'aquest fòrum.

Lluís Recoder

El President de la Generalitat està convidat des de fa molt de temps. Des del seu Gabinet ens han dit que no descarta venir. Nosaltres l'esperem i el rebrem molt gustosament.


A banda de l'alcalde, la sessió comptarà també amb les intervencions del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, i de Frederic Boix, president de l’Associació d’empresaris de Sant Cugat

'Santcugatribuna' és una iniciativa promoguda per l’Ajuntament i patrocinada per Deustche Bank, BMW Ibérica, S.A., Cano Catalunya, S.A. i el Diari de Sant Cugat. El seu principal objectiu és promoure el teixit econòmic i empresarial santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.