L'alcalde Recoder i el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica inauguren Impulsis, el nou organisme autònom de gestió tributària


  • Comparteix:

Prop d'un centenar de sancugatencs han acudit a la inauguració oficial d'Impulsis. Els ciutadans han tingut l'oportunitat de conèixer a fons l'òrgan que gestionarà els seus impostos d'una forma personalitzada i amb els millors recursos tècnics.

"Impulsis és l'empenta que necessita Sant Cugat per a ser un dels millors municipis de Catalunya". Amb aquest paraules, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Martí Garcia, s'ha referit a la nova oficina de gestió tributària de Sant Cugat.

Garcia ha explicat que la tasca d'Impulsis es fonamenta en millorar l'atenció al contribuent, assolir una recaptació justa i realitzar els tràmits d'una manera senzilla. Sobre aquest últim punt ha parlat Martí Garcia:

Martí Garcia

Impulsis farà una tramitació més fàcil i garanteix la confidencialitat dels clients al màxim


Una de les característiques d'Impulsis és la seva bona ubicació. Situada darrera del Monestir, és un punt de connexió entre els barris de l'Avinguda de Cerdanyola, Plaça de'n Coll i el Passeig Francesc Macià. A més, disposa d'un aparcament al costat de les instal·lacions i ha ampliat el seu horari d'atenció al públic des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

Fins ara, l'Oficina de Gestió Tributària de Sant Cugat ha atès a més de 40.000 persones en el darrer any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.