La Casa Aymat acull una sessió informativa de la Cambra de Terrassa per aprendre a fer plans de formació


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç de Terrassa organitza avui a la seva delegació santcugatenca una sessió informativa per aprendre a elaborar un pla de formació. L'objectiu de la iniciativa és explicar als empresaris la importància de la formació dels treballadors com a element estratègic i donar els elements necessaris per saber com dur-lo a terme. La jornada començarà a les sis de la tarda a la Casa Aymat.

'Com fer un pla de formació'. Amb aquest títol, la Cambra de Comerç de Terrassa vol explicar als seus associats quins són els passos necessaris per determinar les necessitat formatives dels treballadors i donar-hi resposta

Amb aquesta voluntat, la jornada està dirigida a responsables i comandaments intermedis amb responsabilitat de formació i recursos humans i incidirà de forma especial en la importància de la formació com un element estratègic de la política de l'empresa. Així ho ha explicat el director de Serveis de la Cambra de Terrassa, Josep Beltran.

Josep Beltran

Volem posar de manifest la importància que té en els nostres temps el fet d'assegurar que el nostre equip de personal estigui ben entrenat i amb els coneixements adequats i vigents


Després d'aquesta primera part més teòrica, la sessió continuarà amb una vessant més pràctica on s'explicaran des de com fer un diagnòstic de les necessitats formatives fins al disseny concret del pla de formació i el seguiment dels seus resultats.

Segons Beltran, aquesta és una demanda que es planteja sovint per part de les empreses i així es posa de manifest en altres jornades anteriors sobre el mateix tema i que sempre han tingut una molt bona resposta.

Josep Beltran

Tenim experiència en aquest camp i és cert que hi ha empreses que tenen la necessitat d'anar interioritzant els processos i l'objectiu és donar els coneixements


Fins el moment, un total de 18 empreses ja han confirmat la seva assistència a aquesta jornada, que tindrà lloc de sis de la tarda a nou del vespre a la delegació santcugatenca de la Cambra, a la Casa Aymat.

La sessió anirà a càrrec de la professora Maria Teresa Rico, llicenciada en Psicologia de les Organitzacions i professora de l'Escola d'Administració d'Empreses i el Centre Internacional de Formació Empresarial i Tecnologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.