Les botigues de Sant Cugat inicien les segones rebaixes d'estiu


  • Comparteix:

Les segones rebaixes ja han arribat a Sant Cugat. Així ho ha anunciat la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, que ha fet un balanç positiu del funcionament de les vendes, iniciades el passat u de juliol.

Ja ha passat un mes des que els comerços de Sant Cugat van penjar el cartell de rebaixes. Des des llavors, les vendes han anat bé, segons ha dit Maria Eulàlia Egea, presidenta de Sant Cugat Comerç. Egea ha reconegut que l'arribada de l'euro no ha influït gaire en el desenvolupament d'unes vendes que han satisfet els clients.

Mª Eulàlia Egea

Les vendes han anat com altres anys, tot i que les primeres setmanes van anar una mica fluixes


Tal i com va confirmar Egea, les compres van centrar-se majoritàriament en els primers deu dies de rebaixes. Des de fa uns dies, però, els aparadors mostren descomptes d'un 50%, donant el tret de sortida a les segones rebaixes. Egea ha parlat sobre la data d'inici d'aquesta segona etapa de rebaixes:

Mª Eulàlia Egea

La data de les segones rebaixes es fixa d'una forma aleatòria


Com sempre la roba i el calçat han estat, i són, els sectors que millor estan funcionant. Els clients, que acostumen a gastar-se entre 120 i 150 euros, tenen temps fins el 31 d'agost per a realitzar les seves compres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.