Llum verda a les contribucions especials per urbanitzar el sector de La Bóvila-La Serreta


  • Comparteix:

El ple aprova també, provisionalment, les contribucions especials del sector 11-13 de Mira-sol

El ple aprova també, provisionalment, les contribucions especials del sector 11-13 de Mira-sol

Llum verda definitiva del ple a les contribucions especials per urbanitzar el sector de La Bóvila-La Serreta, a cavall entre Valldoreix i La Floresta. A més, el plenari també ha aprovat provisionalment l'expedient de contribucions especials pels sectors 11-13 de Mira-sol.

El ple municipal ha aprovat definitivament, amb els vots a favor de tots els grups municipals a excepció d'ICV-EA, que s'ha abstingut, les contribucions especials que els propietaris del sector de La Bóvila-La Serreta hauran d'abonar per engegar les obres d'urbanització dels seus carrers.

En les últimes setmanes, l'Ajuntament ha rebut una vintena d'al·legacions sobre aquest expedient, algunes de les quals s'han tingut en compte i s'han incorporat al projecte. Així ho explica el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly.

Jordi Joly

Fem l'aprovació definitiva, després de rebre una vintena d'al·legacions que han estat resoltes, algunes, favorablement. Totes eren al·legacions menors, tècniques.


D'altra banda, el plenari també ha aprovat de manera provisional, amb els vots a favor de tots els grups excepte l'abstenció d'ICV-EA, les contribucions especials per urbanitzar els sectors 11-13 de Mira-sol. Ara s'obre el període d'exposició pública i presentació d'al·legacions, i posteriorment se sotmetrà l'expedient a votació del ple de forma definitiva.

L'acord determina que els 198 propietaris afrontaran el 80% dels costos d'urbanització, mentre que l'Ajuntament pagarà el 20% restant. El cost total de les obres és de prop de 4'2 milions d'euros. Està previst que els treballs comencin a mitjans de l'any vinent i que tinguin una durada d'uns 12 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.