El grup Catalana Occident incrementa més d'un 11 per cent els ingressos durant el primer semestre de l'any


  • Comparteix:

Catalana Occident ha incrementat més d'un 11 per cent el volum total d'ingressos durant el primer semestre de l'any. El grup assegurador, amb seu a Sant Cugat, ha registrat una evolució positiva en les seves diferents àrees de negoci.

En el primer semestre de l'any, Catalana Occident ha facturat gairebé set cents milions d'euros, setanta més que l'any passat. El sector de les assegurances de cotxes i vivendes ha registrat un creixement del 20%. El ram que més ha millorat el seu resultat és el d'automòbils, amb un increment de 10,4 milions d'euros.

D'altra banda, en les assegurances de Vida el creixement només ha arribat al 2%, degut a la influència negativa dels mercats financers. El volum de primes ha sobrepassat enguany els cinc cents milions d'euros. Aquesta xifra suposa cent milions més respecte l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.