Joly descarta obrir a tots els partits la taula de negociació amb Valldoreix pel conveni econòmic


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Hisenda tem que es perdi eficàcia

El tinent d'alcalde d'Hisenda tem que es perdi eficàcia

L'equip de govern rebutja la proposta del PSC i ICV-EA d'obrir la negociació amb Valldoreix sobre el nou conveni econòmic a tots els grups polítics municipals. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, considera que el format de la negociació que s'ha utilitzat fins ara ha demostrat la seva eficàcia i creu que un canvi en la taula negociadora podria afegir dificultats al procés.

El responsable municipal d'Hisenda, Jordi Joly, no creu convenient alterar les condicions de la negociació amb l'EMD de Valldoreix per obrir-la a tots els grups polítics del consistori, tal com demanen des del PSC i ICV-EA. Joly recorda que el format actual de les converses, en què intervenen només membres dels dos equips de govern i molt especialment els titulars d'Hisenda de les dues administracions, ha demostrat la seva eficàcia. Jordi Joly tem que un canvi en la taula negociadora podria posar pals a les rodes.

Jordi Joly

Si les coses s'han pogut solucionar bé així, no veig perquè s'hauria de canviar el criteri. Em fa por que això pugui alentir el procés, que encara no s'ha acabat. Ara hem de tancar un nou conveni pel 2006.


Joly ha explicat que ja hi ha un calendari de reunions pactat entre l'alcalde i la presidenta de l'EMD i ha afegit que la primera trobada política ja s'ha produït. La reunió, segons Joly, ha servit per acordar els criteris-marc del futur conveni econòmic-financer, que hauria d'entrar en vigor el 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.