La tercera edició dels premis Valldoreix Activa aposta per la innovació i la qualitat de vida


  • Comparteix:

La vocal de Comerç de l'EMD ha estat guardonada per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix

La vocal de Comerç de l'EMD ha estat guardonada per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix

La tercera edició dels Premis Valldoreix Activa ha reconegut enguany la tasca de Victòria Rangel, en la categoria de Empresària Pionera, i de Jordi Pascual, per l'empresa Inborntech, en l'àmbit de creativitat i noves tecnologies. De la seva banda, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix també ha creat enguany uns guardons, que han destacat la feina de la vocal de Comerç de l'EMD, Mercedes Rojo i del propietari de l'Autoservei Mas Roig, Antoni Burgués.

Valldoreix ha celebrat aquest dijous la tercera edició dels Premis Valldoreix Activa que aquest any ha comptat amb la presència de la recent creada Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix.

Les noves tecnologies, les iniciatives arriscades i la qualitat de vida són els tres elements que s'han valorat en aquests premis, que inicialment van sorgir de la iniciativa privada i que ràpidament van comptar amb el suport de l'Entitat Municipal Descentralitzada. I és que per a la vocal de Comerç de l'EMD, Mercedes Rojo, el comerç local és el que diferencia un poble d'una urbanització.

Mercedes Rojo

Un poble sense comerç no és un poble sinó una urbanització i per això nosaltres potenciem el comerç local


De la seva banda, la presidenta de Valldoreix Activa, Imma Làzaro, ha remarcat que la principal finalitat d'aquesta iniciativa és desenvolupar una dinàmica professional local i crear comunitat i relacions entre els empresaris de la zona.

Imma Làzaro

És molt important que fem pinya la gent que formen part de la dinàmica de Valldoreix, així nes coneixem entre noslatres ja que estem molt disperçats


Aquest any, els premis Valldoreix Activa han volgut reconèixer la tasca de Victòria Rangel, en la categoria de Empresària Pionera, i de Jordi Pascual, per l'empresa Inborntech, en l'àmbit de creativitat i noves tecnologies.

De la seva banda, també l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix (AFEV) s'ha volgut sumar a la iniciativa i ha creat una guardons que, en la seva primera edició, han recaigut en la vocal de Comerç de l'EMD i en el propietari del propietari de l'Autoservei Mas Roig, Antoni Burgués, que ha rebut el premi honorífic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.