L'EMD de Valldoreix amplia el pressupost de manteniment gràcies a l'acord signat amb Sant Cugat


  • Comparteix:

La Junta de Veïns aprova per unanimitat la ratificació de l'acord econòmic entre les dues administracions

La Junta de Veïns aprova per unanimitat la ratificació de l'acord econòmic entre les dues administracions

L'EMD de Valldoreix ha augmentat en 116.000 euros el pressupost de manteniment de carrers per aquest 2005 gràcies a l'acord econòmic signat amb l'Ajuntament de Sant Cugat. El pacte sobre les liquidacions pendents també ha permès actualitzar els consums d'alguns equipaments de l'EMD i destinar una partida addicional per cobrir les hores extres del personal.

L'acord econòmic entre l'EMD i l'Ajuntament sobre les liquidacions pendents del període 1992-2005 ja ha començat a tenir efectes positius per a l'hisenda de Valldoreix. El pacte corresponent a l'exercici en curs ha permès a l'EMD diposar d'una aportació de 199.000 euros addicionals abans de tancar l'any, que s'han incorporat al pressupost del 2005 a través de l'aprovació d'un nou suplement de crèdit.

La partida més important, que ascendeix a 116.000 euros, està destinada a finançar actuacions de manteniment de carrers, moltes de les quals ja s'havien executat al llarg de l'exercici. Així ho ha explicat el vocal d'Economia i Hisenda de l'EMD de Valldoreix, Joan Gaya.

Joan Gaya

La partida més important, de 116.000 euros, està destinada al manteniment de carrers. Volem posar al dia Valldoreix, que és la nostra il·lusió.


També s'han incorporat partides per actualitzar els consums de diversos equipaments de l'EMD i per augmentar la dotació destinada a cobrir les hores extres del personal de la brigada i els serveis generals. Els diners que es deriven de les liquidacions pendents del període 1992-2004 s'inclouran als pressupostos de l'EMD pel 2006.

Els grups de l'oposició a Valldoreix, CiU i PP, han votat en contra d'aquesta ampliació pressupostària i han expressat alguns dubtes sobre les partides que s'han incrementat.

D'altra banda, el ple de la Junta de Veïns ha ratificat per unanimitat l'acord econòmic entre l'Ajuntament i l'EMD. Tots els grups polítics han expressat la seva satisfacció pel final de les negociacions i han coincidit a subratllar la importància de tancar un bon acord sobre el futur conveni econòmic-financer, que hauria d'entrar en vigor a partir de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.