Delphi podrà prejubilar 20 treballadors més dels pactats inicialment amb els sindicats


  • Comparteix:

Uns 200 empleats majors de 58 anys es podrien acollir, actualment, a les jubilacions anticipades

Uns 200 empleats majors de 58 anys es podrien acollir, actualment, a les jubilacions anticipades

La planta santcugatenca de la multinacional Delphi prejubilarà 20 treballadors més, que se sumaran a les 59 jubilacions anticipades previstes inicialment en l'acord entre els sindicats i la direcció, signat el passat mes d'octubre. Fonts sindicals han explicat que la mesura és possible perquè la fàbrica santcugatenca ha rebut més diners de la matriu nord-americana.

L'acord signat entre els sindicats CC OO i UGT i la direcció, aprovat pel 62% de la plantilla, ja deixava la porta oberta a la possible ampliació en el futur del nombre de prejubilacions. L'acord recollia, a més, l'aprovació d'un expedient de regulació de l'ocupació temporal de 44 dies, vigent fins el 31 de desembre del 2007.

Les prejubilacions, que ara afectarien a un total de 79 treballadors majors de 58 anys, han de ser pactades de mutu acord entre la direcció de l'empresa i el treballador implicat. Segons els sindicats majoritaris, la mesura té bona acceptació entre el col·lectiu d'aproximadament 200 empleats que tenen més de 58 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.