L'experta en direcció de personal Núria Chinchilla serà la primera dona ponent del Santcugatribuna


  • Comparteix:

La sessió tindrà lloc el divendres a la Vil·la Sàbat

La sessió tindrà lloc el divendres a la Vil·la Sàbat

L'experta en direcció de personal a les organitzacions de l'IESE Business School de la Universitat de Navarra, Núria Chinchilla, és la convidada de la propera edició del fórum Santcugatribuna, que se celebrarà aquest divendres. Sota el títol 'Retenció de talents a l'empresa del segle XXI', la professora aproparà als empresaris de la ciutat el valor dels recursos humans de les organitzacions. Chinchilla és la primera dona convidada com a ponent al fòrum empresarial de Sant Cugat.

Santcugatribuna celebra aquest divendres una nova sessió del fórum empresarial amb la ponència de l'experta en direcció de personal a les organitzacions de la Universitat de Navarra, Núria Chinchilla. La Vil·la Sàbat acollirà la conferència, titulada 'Retenció de talents a l'empresa del segle XXI'.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, ha destacat la importància del tema que tractarà la ponent.

Jordi Joly

Toca aquells aspectes que han de preocupar a les empreses avui dia com és el fet de retenir els talents, cuidar el factor humà. A vegades, les empreses es cuiden molt dels actius, però és molt important la qualitat de les persones.


Núria Chinchilla és, a més de membre del claustre del IESE Business School de la Universitat de Navarra, directora del 'Centro Internacional Trabajo y Familia' de la mateixa universitat. Chinchilla serà també la primera dona que participi com a ponent en aquest fòrum empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.