Renfe confia restablir el servei de la línia C7 amb normalitat aquest dijous a l'espera que el sindicat Semaf accepti les seves propostes


  • Comparteix:

El sindiicat ha de refrendar en assambles les propostes de la companyia

El sindiicat ha de refrendar en assambles les propostes de la companyia

La companyia ferroviària Renfe ha restablert aquest matí el servei de la línia C7 amb normalitat en el tram comprès entre les estacions de Martorell i Cerdanyola Universitat, després que hagi estat aturat durant dos dies a causa d'un conflicte laboral amb els maquinistes d'aquesta línia. La resolució del conflicte està pendent però de la decisió del sindicat Semaf, que haurà de refrendar en assemblea les propostes plantejades per part de la companyia.

Durant dos dies, els usuaris de la línia C7 de Renfe han hagut de fer el trajecte entre les estacions de Martorell i Cerdanyola Universitat en autobús, degut a la manca de trens que fessin aquest servei.

Els motius d'aquesta situació han estat, segons la companyia, els problemes d'adaptació al servei del personal de conducció, tot i que fonts sindicals apuntaven la necessitat de reorganitzar el personal per poder cobrir correctament les necessitats generades per aquesta nova línia.

Finalment, i després d'una reunió aquest dimecres, des de Renfe han apuntat que confien poder restablir el servei amb normalitat aquest mateix matí. Tot i això, les mateixes fonts han remarcat que el conflicte encara no està resolt ja que caldrà veure quina és la decisió final del sindicat Semaf, que avui haurà de refrendar en assemblea les propostes fetes per la companyia ferroviària per tal de resoldre aquesta situació.

Tot i que durant aquests dos dies, Renfe ha posat un servei alternatiu d'autobús per paliar al màxim les molèsties, la situació ha generat malestar entre els usuaris de la línia, que han denunciat que el servei alternatiu era insuficient i han lamentat la manca d'una millor informació per part de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.