Accenture inaugura oficialment les seves instal·lacions Can Sant Joan


  • Comparteix:

Recoder ha assistit a la inauguració

Recoder ha assistit a la inauguració

La companyia de consultors de gestió i de serveis tecnològics, Accenture, ha inaugurat oficialment el centre que té al Parc d'Activitats Econòmiques de Can Sant Joan amb la presència de l'alcalde Lluís Recoder, i del secretari d'Indústria de la Generalitat, Jordi Carbonell. Aquest centre d'Accenture compta ja amb 200 treballadors, amb l'ambició d'arribar als 400 en un futur no gaire llunyà.

L'alcalde Lluís Recoder i el secretari d'Indústria de la Generalitat, Jordi Carbonell, han inaugurat oficialment les noves instal·lacions de la multinacional de consultoria i gestió de serveis tecnològics Accenture, al Parc d'Activitats Econòmiques de Can Sant Joan. Es tracta d'un centre de 3.000 metres quadrats, repartits en dues plantes, on treballen de moment 200 persones i que està previst que superi en una segona etapa els 400 treballadors.

Durant la visita, Lluís Recoder ha elogiat la decisió d'Accenture de traslladar-se a Sant Cugat per expandir el centre que tenen a la ciutat de Barcelona. Segons Recoder, es tracta una decisió amb gran visió de futur per l'excel·lent ubicació de Can Sant Joan , a tocar de centres universitaris com la UAB i de nusos de comunicacions com la B-30, els FGC, l'aeroport de El Prat i la possible estació vallesana del TGV. A més, l'alcalde de Sant Cugat s'ha felicitat perquè la presència de Accenture és un altre suport al desenvolupament econòmic del municipi.

Lluís Recoder

És un recolzament al desenvolupament econòmic d'aquesta part de la ciutat, al parc empresarial de Can Sant Joan, que darrerament està acollint moltes empreses amb molta projecció internacional i alt valor afegit.


El secretari d'Indústria del govern català, Jordi Carbonell, de la seva banda, ha valorat la tasca d'empreses com Accenture, que des de Catalunya poden donar servei a tot el món. A més ha apostat perquè els serveis que ofereixen ara principalment a grans empreses també arribin a les pimes.

Jordi Carbonell

Veiem que a les grans indústries utilitzen els serveis d'empreses com Accenture i els serveix per tenir millors eines per competir. Ara falta que les les pimes també tinguin accés a aquests instruments d'empreses amb experiència mundial.


De la seva banda, el soci d'Accenture Federico Montllonch ha agraït la presència de l'alcalde de Sant Cugat i del secretari d'Indústria i ha fet un encès elogi de les condicions de treball que han pogut trobar a Can Sant Joan, fet que els ha portat a decidir-se per Sant Cugat en detriment d'altres ciutats de l'entorn de Barcelona. Montllonch ha explicat també la tasca que desenvolupen des de les oficines de Sant Cugat.

Federico Montllonch

La nostra tasca és analitzar les companyies, intentar buscar solucions als problemes que tenen o millores operatives i de gestió, i normalment implantem sistemes informàtics específics que dissenyem i mantenim.


Aquest nou centre és un projecte conjunt de tres filials d’Accenture (Accenture, Coritel i BPM) i compta amb 200 llocs de treball. Accenture és una companyia de consultors de gestió i de serveis tecnològics, implantada a 48 països i amb més de 125.000 treballadors arreu del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.