HP serà guardonada enguany amb una placa Francesc Macià de la Generalitat


  • Comparteix:

La multinacional Hewlett-Packard, amb seu a la nostra ciutat, rebrà la distinció Francesc Macià de la Generalitat per la seva trajectòria al nostre país durant més de dues dècades. Líder en el sector de la informàtica, aquesta empresa va instal·lar-se a Catalunya l'any 1985, i des del 1990 té la seva seu a Sant Cugat, on recentment han inaugurat un centre europeu de negocis.

A principis de febrer, l'empresa líder en el sector de la informàtica, Hewlett-Packard, rebrà la placa Francesc Macià, una distinció que concedeix anualment el govern de la Generalitat a aquelles empreses i persones destacades en l'àmbit laboral.

En aquest cas, el govern català vol reconèixer la trajectòria que ha seguit aquesta empresa durant els darrers 20 anys a Catalunya. HP va instal·lar-se fa 21 anys a Terrassa, i 5 anys més tard, al 1990, va traslladar la seva seu a Sant Cugat, on es va convertir en el centre mundial d'impressores de gran format. Després d'un procés de deslocalització l'any 2000, en què es va traslladar la producció a Singapur i Europa de l'est, el centre de HP Sant Cugat es va convertir en un centre multinegoci, reforçant la inversió i les activitats en R+D.

En declaracions al Magazín 'Sant Cugat a fons' la directora financera de la companyia, Mercè Barcons, ha explicat que el reconeixement de la Generalitat és a tota aquesta trajectòria i a tots els grups de negoci que conformen HP.

Mercè Barcons

Aixó és un reconeixement a molta gent i grups de negoci. Vam començar amb la venda d'impressores de gran format i ara ens hem convertit en un centre multinegoci.


Actualment HP Sant Cugat té 1000 treballadors i un total d'11 centres de negocis, la major part dels quals estan dedicats als camps de la investigació i el desenvolupament.

Des de finals del 2005, la delegació santcugatenca de la multinacional nordamericana acull la seu del Centre Europeu de Clients a través del qual es coordinen els serveis de post-venda a tot el continent. Pel que fa al futur, el principal repte de la companyia és anar creixent en els diferents àmbits i oferir cada cop un millor servei als clients.

Mercè Barcons

Volem créixer en tots els àmbits en que HP està avui, des de la impressió fins als serveis o la informàtica personal, i donar millor servei als nostres clients


Les distincions Francesc Macià es van crear l'any 1938, i l'any 1982 la Generalitat va restablir-los amb l'objectiu de reconèixer el treball d'aquelles persones i empreses que mantenen i impulsen la vida econòmica del nostre país.

A banda de HP, aquest any també rebran un reconeixement la farmacèutica Laboratoris Esteve, que properament s'instal·larà a loa nostra ciutat o la Federació de Familiars Mentals de Catalunya, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.