Pedro Nueno analitza avui les oportunitats econòmiques de la Xina' al Santcugatribuna


  • Comparteix:

La jornada coincideix amb una nova edició dels 'Diàlegs Santcugatribuna' dedicada al mateix país

La jornada coincideix amb una nova edició dels 'Diàlegs Santcugatribuna' dedicada al mateix país

El professor de l'IESE i doctor en administració d'empreses, Pedro Nueno, analitzarà el paper de la Xina en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna, que se celebrarà aquest migdia al Teatre-Auditori. En aquesta edició, també se celebrarà una jornada sobre aquest país que comptarà amb la col·laboració de la Casa Àsia i d'empreses que estan desenvolupant activitat a la Xina.

Pedro Nueno és el ponent convidat de la sessió del fòrum empresarial prevista per aquest divendres. El professor d'IESE i col·laborador a la 'China Europe International Business School' analitzarà el rol del país asiàtic en una conferència amb el títol 'La Xina: impactes i oportunitats'.

El tinent d'alcalde d'economia, Jordi Joly, ha destacat la figura del ponent Pedro Nueno, del que ha elogiat el profund coneixement de la realitat xinesa.

Jordi Joly

Serà una conferència d'extraordinari interès des del punt de vist de l'actualitat econòmica i s'analitzarà com ens està afectant l'espectacular creixement econòmic dels països asiàtics i l'impacte en la geopolítica general.


Aquesta edició del fòrum empresarial comptarà amb la presència del consol general de la Xina a Barcelona, Gao Zhenyue, i arriba precedida per una nova edició dels 'Diàlegs Santcugatribuna' que també estarà dedicada al país asiàtic i que tindrà lloc a l'aula magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

Aquest diàleg comptarà amb la col·laboració de la Casa Àsia i d'empreses que desenvolupen la seva activitat a la Xina. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde d'economia, Jordi Joly.

Jordi Joly

Hem destinat la jornada matinal a una sèrie de col·loquis, converses i experiències d'empreses catalanes que operen a la Xina i amb diversos actors relacionats amb el creixementd'aquest país asiàtic, per conèixer la realitat d'aquest país.


Recordem que el fòrum empresarial Santcugatribuna compta amb el patrocini de BMW Ibérica-Cano Catalunya, de Deutsche Bank i del 'Diari de Sant Cugat'. Aquesta edició del fòrum empresarial tindrà lloc al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.