L'associació de comerciants del Monestir adverteix que podria abandonar la Federació


  • Comparteix:

L'entitat reclama un canvi en els estatuts i una rebaixa de les quotes

L'entitat reclama un canvi en els estatuts i una rebaixa de les quotes

L'Associació de Comerciants del barri del Monestir abandonarà la Federació de Comerciants el 30 d'abril si no es resolen els problemes que, segons diuen, afecten a aquesta entitat. L'associació, que ja ha congelat la seva aportació econòmica, vol que l'assemblea general sigui l'òrgan executiu per sobre de la junta de la Federació i demana la reducció de les quotes i la modificació dels estatuts.

L'Associació de Comerciants del barri del Monestir ha enviat una carta a la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat queixant-se del mal funcionament d'aquesta entitat i donant un termini de poc menys de dos mesos per rebre una resposta satisfactòria. Si això no es produeix, l'associació es donarà de baixa de la Federació, i de moment ja ha congelat el pagament de les quotes a l'espera d'arribar a un acord.

En concret, l'associació vol que es modifiquin alguns articles dels estatuts de la Federació, que consideren antiquats, per tal que els associats puguin expressar les seves opinions amb més facilitat i que sigui l'assemblea general de l'entitat, i no la junta, el principal òrgan executiu. A més, també reclamen una reducció de la quota i disposar d'una còpia dels estatuts.

El vicepresident de l'Associació de Comerciants del barri del Monestir, Jaume Valls, adverteix que si la Federació no dóna una resposta satisfactòria abans del 30 de març, es donaran de baixa.

Jaume Valls

Ens sentim traïts i enganyats. Durant un any hem pagat 6.000 euros i no s'ha fet res. Ja n'hi ha prou. No ens donen explicacions. Donem un termini d'uns dies i a partir del 30 d'abril, s'ha acabat!


Es dóna la circumstància que el president de l'Associació de Comerciants del barri del Monestir, Josep Lluís Galvany, és també el president de la Federació, a qui va adreçada la queixa. Galvany creu que una part de les reclamacions de l'entitat són raonables i espera poder arribar a una solució a través de la negociació.

Josep Lluís Galvany

Jo crec que tot es pot arreglar. Parlant la gent s'entén. Hi ha punts en què tenen raó i en altres no tant. Crec que amb una negociació es pot arribar a un punt mig.


L'Associació de Comerciants del Monestir demana la convocatòria d'una assemblea general de la Federació on puguin participar tots els associats.

D'altra banda, els comerços Ofinova, Canals-Galeria d'Art i Eurropa s'han donat de baixa de la junta d'aquesta associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.