Delphi prejubila 20 treballadors més i preveu corregir l'excés de plantilla a l'abril


  • Comparteix:

La planta santcugatenca de la multinacional Delphi ha prejubilat aquest dimarts una vintena de treballadors més, que se sumen a la vuitantena d'empleats que ja s'han jubilat anticipadament en compliment de l'ERO temporal pactat entre la direcció i els sindicats. Segons fonts sindicals, que cita l'Agència Efe, fins a mitjans d'abril es preveuen una quarantena més de prejubilacions i amb això es donarà per esgotat l'excedent de plantilla acordat.

Després de les prejubilacions a la planta de Delphi a Sant Cugat, la plantilla de l'empresa quedarà reduïda a prop d'un miler de treballadors, enfront els 1.132 empleats que tenia la fàbrica l'octubre de l'any passat, quan es va aprovarl'ERO temporal.

La companyia, dedicada a la producció de bombes d'injecció per a motors diesel, ja va jubilar anticipadament 60 treballadors durant el 2005, any en què es va presentar l'expedient de regulació. L'ERO contemplava la paralització de la planta durant 44 dies fins el 31 de desembre del 2007.

Aquest dimarts s'han fet efectives una vintena de prejubilacions més, que se sumen a les 20 que es van executar el 31 de gener passat. Segons fonts sindicals, que cita l'agència Efe, es preveuen una quarantena més de prejubilacions fins a mitjans d'abril, aproximadament.

Un cop completat aquest procés, les mateixes fonts sindicals donen per esgotat l'excedent de plantilla de Delphi a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.