Banc Sabadell impulsa un servei de personalització del dissenys de les targetes de crèdit


  • Comparteix:

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha llançat al mercat Instantcard, un autoservei de targetes de crèdit i dèbit amb què cada persona dissenya la seva pròpia targeta, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. L'usuari pot fer aquestes operacions per mitjà dels portals del grup Banc Sabadell o de la web específica de la campanya.

Es tracta d'una nova manera de personalització que, segons l'entitat, 'facilita la participació i la implicació emocional del client en el disseny del producte, per mitjà de l'aplicació de la tecnologia'. Cada persona es converteix en l'autor del disseny de les seves pròpies targetes de crèdit i de dèbit, que són així úniques i exclusives.

Un cop al portal o web corresponent, el client només ha de seguir unes instruccions que li permeten dissenyar les seves targetes de crèdit i de dèbit fent servir qualsevol imatge descarregable des del seu PC. Triada la imatge, el client la pot retocar com vulgui fins a encaixar-la al seu gust a la plantilla de la targeta. Igualment, si vol, també pot utilitzar alguna de les moltes imatges disponibles a la galeria d'imatges d'Instantcard.

En paral·lel, també es porta a terme un concurs de dissenys de targetes, en què els clients poden votar, per mitjà de la web, les imatges que més els agradin. El guanyador del concurs rebrà com a regal un cotxe BMW Mini i els deu finalistes seran obsequiats amb una càmera digital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.