El nombre d'aturats augmenta a Sant Cugat en 141 persones al juliol


  • Comparteix:

El nombre d'aturats va augmentar a Sant Cugat en 141 persones al juliol respecte al mes anterior; segons dades del Departament de Treball de la Generalitat. L'augment del nombre de desocupats ha fet pujar en sis dècimes la taxa d'atur, que ara se situa en el 6,98%. La població activa actual és de 22.302 persones. A la comarca del Vallès Occidental, l'atur també ha augmentat i s'ha situat en el 8,48 per cent. Dins la comarca, Sant Cugat és la quarta ciutat amb l'atur més baix, després de Gallifa, Matadepera i Sant Llorenç Savall.

El nombre d'aturats a Sant Cugat ha passat dels 1.415 al mes de juny als 1.556 del juliol. En xifres relatives, l'atur ha passat del 6,34 per cent del juny al 6,98 del mes passat. Tot i l'augment de l'atur al mes de juliol, Sant Cugat continua sent una de les ciutats amb el percentatge de desocupació més baix del Vallès Occidental. Només Gallifa, Matadepera i Sant Llorenç Savall tenen un percentatge per sota del de Sant Cugat.
Pel que fa a les dades referents al Vallès Occidental, l'atur també va augmentar al juliol. El mes passat el nombre d'aturats a la comarca va arribar als 26.980, xifra que suposa un augment de 1.223 respecte al juny. Pel que fa a la taxa d'atur, es va situar al juliol en el 8,48%, mentre que al juny era del 8,09%. Per sexes, les dones són les més afectades per l'atur a la comarca, ja que el 60,9% dels desocupats pertanyen al col·lectiu femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.