L'Ajuntament i l'EMD tanquen un acord econòmic fins al 2010


  • Comparteix:

Recoder i Turu signaran el conveni econòmic

Recoder i Turu signaran el conveni econòmic

L'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix han tancat el conveni que regularà les relacions econòmiques entre els dos territoris. La durada de l'acord entre les dues administracions és de quatre anys. A partir del 2010, el conveni es pot perllongar anualment fins al 2014. L'acord està pendent ara de la signatura final.

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, ha avançat que s'ha tancat l'acord econòmic entre l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD Valldoreix, tot i que no ha concretat el contingut del conveni.

L'única dada que ha transcendit és la durada de l'acord entre les administracions. El conveni té una vigència de quatre anys, renovable anualment fins al 2014 si l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix hi donen el vistiplau. Escoltem Jordi Joly.

Jordi Joly

S'han solucionat les discrepàncies. Se signarà un conveni per quatre anys. Es podrà renovar fins al 2014.


Per la seva banda, el vocal de Promoció Econòmica de l'EMD, Joan Gaya, ha confirmat que l'acord econòmic està tancat, tot i que està pendent de la signatura final. Gaya subratlla que el conveni pren com a referència el document consensuat per Jordi Joly i ell mateix a principis d'any.

Joan Gaya

El document està tancat, però pendent de signatura- S'ha redactat prenent com a referència el document de principis elaborat per Joly i jo mateix.


El contingut específic del conveni es donarà a conèixer en una roda de premsa, en la qual intervindran l'alcalde Lluís Recoder i la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.