Blockbuster de Sant Cugat tancarà les seves portes


  • Comparteix:

La botiga Blockbuster de l'Avinguda Rius i Taulet es veurà afectada pel tancament general dels 94 establiments que la marca nord-americana té oberts a l'Estat espanyol. La cadena de lloguer de pel·lícules i videojocs ha decidit abandonar la seva activitat i està negociant els acomiadaments dels seus 688 treballadors.

L'establiment de l'Avinguda Rius i Taulet ha posat en venda alguns dels seus productes a preus rebaixats. Tot i que els responsables d'aquesta botiga no han volgut aportar cap informació al respecte, l'establiment que la franquícia nord-americana té a la nostra ciutat forma part dels 94 establiments que la cadena preveu tancar properament.

El fort descens dels lloguers dels darrers anys ha provocat que Blockbuster hagi registrat unes pèrdues de 5,5 milions d'euros l'any 2004, un 65 per cent menys que l'exercici anterior. Les causes d'aquesta baixada en la facturació es deuen als alts nivells de pirateria que es registren a Espanya, uns nivells molt més elevats que en d'altres llocs del món, on la cadena opera amb èxit, amb 8.500 franquícies a 28 països. Els treballadors i la companyia han arribat a un principi d'acord que preveu indemnitzacions de 35 dies per any de feina.

Per altra banda, la cadena catalana The Big Orange, especialitzada en el lloguer de DVDs i videojocs, està negociant el traspàs dels locals de Blockbuster, per tal d'ampliar la seva àrea d'acció, que ja compta amb més de cent locals al mercat espanyol.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.