Rañé defensa inversió en infraestructures i recerca per incrementar la competitivitat econòmica


  • Comparteix:

El conseller de Treball i Indústria, Josep Maria Rañé, defensa la inversió en recerca i en infraestructures per incrementar la competitivitat de l'economia catalana. En un acte organitzat per la secció local del PSC, Rañé demana un esforç a empreses, govern i territori per mantenir alts nivells de qualitat i ocupació.

El conseller ha fet un balanç positiu de l'actual situació econòmica de Catalunya i ha posat com exemple els alts nivells d'ocupació del país. Per incrementar la competitivitat de l'economia catalana, Rañé s'ha mostrat partidari d'afavorir processos de recerca i i desenvolupament a les empreses. Segons el conseller, cal implicar les universitats i centres de formació en la investigació.

El conseller també ha defensat el creixement ordenat d'infraestructures viàries, comunicatives i energètiques per millorar la competitivitat de l'economia. Rañé ha subratllat que aquestes infraestrucutures s'han de traduir en 'progrés social' per a la ciutadania.

Josep Maria Rañé

Cal la construcció ordenada d'infraestructures que es traduexi en progrés social.


D'altra banda, Rañé ha criticat el president de la CEOE, José Maria Cuevas, per haver dit que l'opa de Gas Natural sobre Endesa estava feta 'a la catalana'. Segons el conseller, aquestes afirmacions són 'injustes' i equiparables a la campanya de boicot a productes catalans.

No obstant això, Rañé no s'ha mostrat partidari d'un trencament entre la patronal catalana i la CEOE.

Josep Maria Rañé

Som partidaris de resoldre el problema i mantneir les relacions entre l'empresariat català i espanyol.


El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, ha aprofitat la presència de Rañé per agrair l'esforç de la conselleria de Treball i Indústria en el procés d'eliminiació de les línies d'alta tensió al municipi. Una quarantena de pesrones han assistit a la xerrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.