La Guia Comercial de Valldoreix inclou 84 comerços i empreses i 54 entitats


  • Comparteix:

La Guia Comercial de Valldoreix inclou 84 referències comercials i 54 associacions i entitats. L'EMD ha presentat un recull amb l'objectiu de donar a conèixer a la població la diversitat i riquesa de l'oferta comercial valldoreixenca. La vocal de Comerç, Mercedes Rojo, assegura que els ciutadans de Valldoreix poden adquirir tots els productes i serveis necessaris sense sortir del seu poble.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, acompanyada de la vocal de Comerç, Mercedes Rojo, i de representants de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix han presentat aquest dimarts la Guia Comercial de Valldoreix. El recull inclou un total de 84 referències comercials, que van des de petites botigues fins a empreses i despatxos professionals. La guia també repassa el dinamisme del teixit associatiu, amb 54 referències d'entitats de la zona.

La vocal de Comerç de l'EMD, Mercedes Rojo, afirma que l'objectiu de la guia és mostrar als valldoreixencs la diversitat de l'oferta comercial al seu abast.

Mercedes Rojo

La finalitat de la guia és ensenyar als veïns la gran quantitat de comerços, professionals i empreses que tenim a Valldoreix. No fa falta desplaçar-se, aquí es pot trobar de tot.


Rojo ha explicat que l'oferta comercial de Valldoreix és molt variada, i no es caracteritza tant per les botigues sinó per les empreses, els despatxos professionals i els serveis. La vocal de Comerç adverteix, però, que el problema actual és la manca de locals per encabir els nous negocis que van sorgint.

Mercedes Rojo

Hi ha de tot. Arquitectes, lampistes, estudis gràfics. Cada vegada hi ha més botigues i bars. El comerç a Valldoreix està creixent de manera espectacular, falten locals.


A l'acte de presentació de la Guia Comercial de Valldoreix hi han assistit també membres de la Cambra de Terrassa i de la Federació de Comerciants de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.