El Fons Social Europeu subvenciona amb 50.000 euros els serveis de proximitat de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El Fons Social Europeu de la UE ha concedit a l'Ajuntament de Sant Cugat una subvenció de 50.000 euros pel finançament del projecte de promoció de serveis de proximitat. Es tracta d'una iniciativa que vol formar dones empresàries en empreses de serveis socials i que ha estat engegada pel Servei d'Ocupació Municipal, el programa Dóna Informació de l'Ajuntament, les associacions Trinijove i Dones per la democràcia.

Amb l'ajut de la UE, l'administració local ja té cobert el cost de la meitat del seu únic projecte de promoció de serveis de proximitat, pressupostat en més de 100.000 euros. Un projecte que consisteix en un curs de 300 hores que té l'objectiu de formar empresàries de serveis socials.

Aquestes empresàries ocuparien llocs de feina dedicats a l'atenció d'immigrants o a col·lectius amb necessitats especials. El curs també preveu la contractació d'un Agent de Desenvolupament Local ( ADSL ).

La subvenció de 50.000 euros que ha rebut l'Ajuntament forma part d'una partida de més de 300.000 euros que el Fons Social Europeu ha fet a la comarca del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.