Els televisors de pantalla plana de 45 i 52 polsades garanteixen el futur de Sharp a Sant Cugat


  • Comparteix:

La multinacional japonesa Sharp garanteix la continuïtat de la planta santcugatenca. La direcció de l'empresa confirma que la nova línia de producció, centrada en els televisors de pantalla plana de 45 i 52 polzades, permetrà assegurar el futur de la fàbrica, que ja produeix un milió de televisors l'any.

La planta santcugatenca de Sharp es beneficiarà de la progressiva desaparició dels televisors tradicionals de tub catòdic. La fàbrica de la nostra ciutat és, de fet, l'única planta de Sharp a Europa especialitzada en produir aparells de televisió i s'encarrega de muntar el producte final i subministrar aparells al mercat europeu.

Ara, la planta ha obert una tercera línia de producció i se centrarà en la fabricació de televisors de pantalla plana LCD de grans dimensions, és a dir, de 45 i 52 polsades. Segons el director general comercial de Sharp a Sant Cugat, Javier Freijo, actualment la producció supera el milió d'unitats l'any, amb 4.000 televisors diaris. La demanda de televisors LCD, però, continua creixent a gran velocitat i en aquests moments supera la capacitat productiva empresarial.

Una de les claus per evitar la deslocalització de la producció de televisors ha estat, segons la companyia, la reducció de costos de fabricació. Fa 4 anys, fabricar un aparell de pantalla plana costava fins a sis vegades més que un televisor de tub catòdic, mentre que ara només costa aproximadament el doble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.