Hewlett Packard ha presentat a Sant Cugat les noves impressores que fabricarà


  • Comparteix:

Hewlett Packard ha presentat a la seva seu de Sant Cugat les dues noves impressores de gran format que fabricarà a partir d'ara. Els nous aparells reduiran el temps de producció de grans impressions en les empreses gràfiques. Amb aquests nous productes, el gegant nord-americà del sector de la fabricació d'ordinadors i components informàtics pretén accedir amb més força al mercat professional de la impressió gràfica. Hewlett Packard va tenir unes pèrdues netes de 2.030 milions de dòlars en el darrer trimestre.

El director de la divisió de gran format de Hewlett Packard a l'Estat espanyol, Emilio Juárez, ha presidit l'acte de presentació de les noves impressores. A nivell mundial, Hewlett Packard ha anunciat que durant el darrer trimestre d'aquest any va tenir unes pèrdues de 2.030 milions de dòlars.
En aquestes pèrdues, la multinacional nord-americana comptabilitza els diners que va invertir en comprar l'empresa Compaq. En el darrer trimestre, que va finalitzar el 31 de juliol, les vendes de l'empresa van augmentar fins els 16.500 milions de dòlars, 6.200 més que en el mateix període de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.