La vivenda de segona mà continua sent més cara a Barcelona que a Sant Cugat


  • Comparteix:

La vivenda de segona mà a Barcelona continua sent més cara que a Sant Cugat, segons les dades del portal immobiliari 'idealista.com'. Tot i això, la nostra ciutat és la més cara de l'entorn metropolità, per sobre de Sitges, amb un preu que supera els 4.500 euros el metre quadrat.

L'últim informe del portal immobiliari 'idealista.com' situa en 4.583 euros el preu del metre quadrat de la vivenda de segona mà a la nostra ciutat. Sant Cugat és la més cara de les 20 ciutats de l'entorn metropolità analitzades pel portal, per sobre de Sitges.

De fet, a principis d'aquest mes, un altre estudi fet per la xarxa immobiliària Comprarcasa, va concloure que el preu de la vivenda de segona mà a Sant Cugat s'havia incrementat un 15% en l'últim any.

Tot i això, Barcelona continua liderant el rànquing a Catalunya. Segons 'idealista.com', a la ciutat comptal es paguen prop de 4.700 euros per metre quadrat, el que suposa un increment del 4'3% respecte el trimestre anterior.

Cal remarcar també que només tres localitats catalanes registren preus inferiors als 3.000 euros: Igualada, Rubí i Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.