Opening de Sant Cugat elimina els crèdits bancaris per pagar els cursos


  • Comparteix:

Els alumnes del nou curs de la franquícia d'Opening a Sant Cugat, pagaran, a partir d'ara, amb rebuts mensuals. D'aquesta manera, els estudiants no hauran de sol·licitar un crèdit bancari per fer front a les despeses. Aquesta és la solució que han aportat els centres franquiciats davant la desconfiança que ha generat la gestió dels centres d'idiomes Opening.

A la comarca, Opening té franquícies a Sant Cugat, Terrassa, Rubí i Cerdanyola. Aquests locals es sumen a les 55 franquícies que hi ha a tot l'estat, i que a partir d'ara, tramitaran el pagament dels cursos a través de rebuts mensuals.

Mentre els afectats dels centres depenents de la matriu continuen lluitant per a millorar la seva situació, CEAC ha d'afrontar un deute de 22 milions d'euros, i 12 milions i mig amb les franquícies. Pel que fa a Sant Cugat, Opening té un deute poc important, segons han comunicat els responsables de la franquícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.