La planta santcugatenca de Delphi contracta 40 treballadors temporals i tanca l'expedient de regulació


  • Comparteix:

Des del comité d'empresa asseguren que la continuïtat de la planta

Des del comité d'empresa asseguren que la continuïtat de la planta

Delphi ha contractat 40 treballadors temporals per a la seva planta santcugatenca a causa d'un augment de les previsions de producció. El comitè d'empresa de la fàbrica fa una valoració molt positiva del resultat de l'expedient de regulació temporal, que ha permès fer més de 120 prejubilacions i adequar la plantilla a les necessitats productives.

Ja s'han incorporat 23 del 40 treballadors temporals previstos, que prestaran els seus serveis a la cadena de muntatge fins a finals d'any. Aquestes contractacions estan relacionades amb un augment de les previsions de producció, a causa de la fabricació de la nova bomba d'injecció dièsel. En concret, per als mesos d'abril, maig i juny les previsions han augmentat entre un 25 i un 33%.

El president del comitè d'empresa, Jordi Casas, explica els motius per incorporar a la plantilla aquests treballadors eventuals.

Jordi Casas

L'adequació de plantilla ha estat a la baixa, molt ajustada. A més, des de fa 20 dies sabem que s'avançaran els programes de fabricació de la nova bomba. Això ha generat una necessitat puntual de personal.


Aquestes contractacions, que finalitzaran d'aquí a dues setmanes, donen per conclòs l'expedient de regulació temporal pactat l'octubre passat entre la direcció de Delphi i els sindicats CCOO i UGT. Un expedient que, segons Jordi Casas, ha estat satisfactori per als treballadors, i que ha acabat amb més de 120 prejubilacions.

Jordi Casas

L'ERE ha donat molt bons resultats per a la plantilla. No hi ha hagut pèrdua salarial. S'han fet més de 120 prejubilacions i s'ha adequat la plantilla a les necessitats de producció.


D'altra banda, Jordi Casas ha atribuït a un error de transcripció comès per la secció Minerometal·lúrgica de CCOO la notícia que alertava del risc de tancament de la planta de Delphi a Sant Cugat. Casas confirma que el futur de la fàbrica de la nostra ciutat està garantit, ja que les bombes d'injecció dièsel són un producte prioritari per a la matriu nordamericana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.