Un grup holandès retarda una inversió de 120 milions en oficines per l'abaratiment dels lloguers


  • Comparteix:

La caiguda de la demanda del mercat d'oficines de lloguer ha fet endarrerir el projecte que el grup holandès Multi Development Corporation preveia construir a Sant Cugat. Sota el nom de Parc Vellsolana la multinacional tenia previst invertir 120 milions d'euros en la construcció de 35.000 metres quadrats d'oficines.

Les obres del complex d'oficines haurien d'haver-se iniciat però de moment la seva execució segueix aturada a l'espera que millori la situació del mercat de lloguer d'oficines.

Segons un estudi de la consultora immobiliària Aguirre Newman, els preus del lloguer d'oficines han caigut fins un 18% a l'àrea metropolitana, mentre que a la capital catalana el descens s'ha situat només en el 4%.

Els responsables de l'empresa afirmen que mantenen els projecte que, a més d'oficines, també contempla un centre d'esports i un aparcament subterrani. L'objectiu és que abans de finals d'any estiguin construïts dos dels 5 blocs d'oficines i començar a operar el 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.