Grup XXI continua l'expansió a la nostra ciutat amb la inauguració de Verjus Catering Traiteur


  • Comparteix:

El grup d'empreses té previst també fe run complex hoteler amb un balneari urbà i una escola d'hosteleria i restauració

El grup d'empreses té previst també fe run complex hoteler amb un balneari urbà i una escola d'hosteleria i restauració

L'empresa Grup XXI ha inaugurat un nou servei de càtering a la nostra ciutat, sota el nom de Verjus Catering. L'establiment, de més de 100 metres quadrats, ofereix menjars preparats, un espai per degustació i servei de càtering. Paral·lelament, l'empresa està treballant en altres projectes al municipi, com el Centre Mèdic del Vallès, que volen inaugurar l'any vinent, o un complex hoteler a la zona de Sant Mamet que inclourà un balneari urbà i una escola d'hosteleria.

La botiga Verjus Catering Traiteur, ubicada al carrer Francesc Moragas, s'integra dins la branca d'hosteleria i restauració de Grup XXI, i es caracteritza pel fet d'oferir un servei de càtering i menjars preparats però també un espai de degustació on els clients puguin tastar els productes. Escoltem el conseller delegat de Grup XXI, Santiago Vila.

Santiago Vila

Intentem que sigui un concepte, no novedós, perquè vendre menjar preparat a la ciutat ja es fa, però si que hem afegit el fet de poder-ho degustar al mateix establiment


Aquest projecte se suma a d'altres iniciatives que aquest grup d'empreses està engegant a la nostra ciutat. Dins la mateixa branca d'hosteleria i restauració, Grup XXI iniciarà en breu la construcció d'un complex hoteler a la zona de Sant Mamet. El complex Axioma inclourà, entre d'altres, un balneari urbà de 1.500 metres quadrats i una escola de restauració. Així ho ha explicat Santiago Vila, ha afegit que la previsió és que l'escola pugui entrar en funcionament l'octubre de 2007 i que la totalitat del complex pugui estar cap a l'estiu de 2008.

Santiago Vila

L'hotel, que jo espero posar la pedra abans de l'estiu, tindrà 90 habitacions de 4 estrelles. En el mateix complex hi haurà un balneari de 1.500 metres, una planta de magatzems de lloguer i també una escola de restauració del grup


D'una banda, i dins la branca dedicada a la Salut, Grup XXI està construint l'Institut Mèdic del Vallès, un projecte que serà realitat a mitjans del 2007, i que oferirà serveis diversos com ginecologia, pediatria o dermatologia, però sobretot, la unitat de reproducció humana que avui dia tenen a Sabadell.

L'alcalde Lluís Recoder, ha destacat durant la inauguració de Verjus la iniciativa d'aquest grup d'empreses, remarcant la importància que empreses locals apostin per la nostra ciutat i contribueixin a dinamitzar-la.

Lluís Recoder

Grup XXI és una empresa local que està invertint a la ciutat. I que una empresa faci confiança a sant Cugat, és bo. Nosaltres confiem en la ciutat i que hi hagi empreses que també ho facin contribueix a dinamitzar el municipi


Recoder també ha destacat la implicació de Grup XXI amb diverses activitats esportives, socials i culturals, com per exemple el patrocini del III Festival de Música de Cambra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.