Sharp crearà 250 contractes fixes discontinus nous a Sant Cugat


  • Comparteix:

La multinacional Sharp té previst convertir en fixos discontinus un màxim de 250 empleats eventuals de la seva planta de Sant Cugat davant l'augment de la demanda de televisors de pantalla plana a Europa els anys vinents.D'aquesta manera, es garantirà als treballadors eventuals que s'afegeixin a aquest tipus de contracte un mínim d'hores anuals coincidint amb les temporades d'alta producció.

La planta santcugatenca de la multinacional Sharp té previst fer fixes discontinus a 250 treballadors eventuals per fer front a l'augment de la demanda de televisors de pantalla plana, segons ha informat l'agència EFE. La companyia vol amb aquest augment de la plantilla incrementar la seva producció de televisors d'entre 32 i 54 polzades de 700.000 unitats anuals a 1.200.000 unitats.

En aquest sentit, el contracte fix discontinu permetrà augmentar la plantilla en les temporades d'alta producció i comptar només amb els treballadors fixes a les temporades de baixa producció, sempre i quan es garanteixin unes hores mínimes de treball anual.

Aquesta fórmula de contractació ha rebut el suport dels dos sindicats majoritaris, UGT i CCOO, amb el compromís de ratificar l'acord amb el comitè triat després de les properes eleccions sindicals, que tindran lloc el proper 10 de juliol . En canvi, el sindicat independent i USOC, presents al comitè d'empresa, han rebutjat l'acord al considerar que existeix un risc a la llarg termini de substituir els contractes fixes per contractes fixes discontinus, segons han informat fonts sindicals a l'agència EFE.

La planta de producció de la nostra ciutat és la única que la multinacional japonesa té a Europa, on treballen 750 persones amb contracte fix. Més del 80% de la producció que es realitza a la delegació santcugatenca de televisors de pantalla plana de cristall líquid es destina a l'exportació de mercats com Alemanya, França, Regne Unit i Itàlia, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.