Marcel Coderch, nou vicepresident de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions


  • Comparteix:

El santcugatenc Marcel Coderch és el nou vicepresident de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions (CMT). Coderch haurà d'abandonar l'executiva local d'ERC i la representació als consells de l'OAMCIC i Promusa, a causa de la llei d'incompatibilitat de càrrecs.

El ministre d'Indústria, José Montilla, ha proposat, davant la Comissió d'Indústria del Congrés, el nomenament de Marcel Coderch com a vicepresident de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions en substitució d'Elisa Robles. Els representants del Partit Popular, CiU i del grup socialista han donat suport al nomenament del santcugatenc per al càrrec.

Coderch explica quin càrrec ocuparà a la CMT.

Marcel Coderch

La CMT es regeix per un consell format per un president, un vicepresident i set consellers.


La CMT, amb seu a Barcelona, té com a funcions vetllar per la transparència i la lliure competència del mercat de telecomunicacions. L'ens també s'encarrega de controlar l'activitat de Telefònica i garantir la pluralitat d'oferta de serveis audiovisuals.

Escoltem Marcel Coderch.

Marcel Coderch

La CMT és un organisme de l'Estat que vetlla per la transparència del mercat de telecomunicacions.


Marcel Coderch és enginyer de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC) i màster i doctor per l'Institut Tecnològic de Massachusetts. Coderch també és fundador de l'empresa de tecnologies de la informació Tech Fuoundries. El santcugatenc ha ocupat altres càrrecs de responsabilitat a empreses de telecomunicacions i tecnologia.

El nou càrrec obligarà Coderch a abandonar l'executiva local d'ERC de Sant Cugat i la representació dels republicans als consells de l'OAMCIC i Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.