El Consell Assessor de RTVE a Catalunya rebutja l'acord de la SEPI i els sindicats i demana que Sant Cugat assumeixi un 'Telediario'


  • Comparteix:

El Consell Assessor de RTVE a Catalunya ha demanat que les instal·lacions de TVE a Sant Cugat s'encarreguin d'editar i emetre un 'Telediario' d'abast estatal. El consell creu que d'aquesta manera es garantiria un model descentralitzat de ràdio i televisió pública. L'organisme consultiu rebutja l'acord signat entre la direcció de l'ens, la SEPI i els sindicats perquè no garanteix les desconnexions ni l'ús del català.

El Consell Assessor reclama també que el 25% dels espais de la cadena a Catalunya, especialment pel que fa a La 2, s'emetin en català. El president de l'organisme, Josep Ramon Mòdol, considera una 'necessitat òbvia' que l'ens públic emeti un 'Telediario' al dia des del centre de producció de Sant Cugat ja que, segons diu, seria un instrument per projectar Catalunya al conjunt de l'Estat espanyol i al món i garantiria un 'model descentralitzat' de ràdio i televisió pública.

En un comunicat consensuat, el Consell Assessor de RTVE a Catalunya rebutja l'acord signat entre la SEPI, la direcció de l'ens públic i els sindicats perquè 'no garanteix les desconnexions ni l'ús del català'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.