La Cambra de Comerç de Terrassa incorpora un representant de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat al seu òrgan de govern


  • Comparteix:

Un representant de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat s'incorporarà com a vocal cooperador dins l'òrgan de govern de la Cambra de Comerç de Terrassa, segons ha anunciat el nou president de la institució, Marià Galí, a Ràdio Sant Cugat. De cara a la nova legislatura, Galí ha expressat la voluntat de mantenir les bones relacions amb l'Ajuntament de Sant Cugat i millorar-les amb el món empresarial.

Els empresaris santcugatencs tindran representació dins l'òrgan de govern de la Cambra de Comerç. L'Associació d'Empresaris de Sant Cugat tindrà aquesta nova legislatura un vocal cooperador en el ple de la institució. Aquest és el primer pas de la Cambra per desenvolupar accions de manera coordinada amb l'associació empresarial santcugatenca. Escoltem el nou president de la Cambra, Marià Galí, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Marià Galí

Hem acordat que l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat s'incorpori com a vocal cooperador en el ple de la institució, per tant tindran representació dins l'òrgan de govern de la Cambra de Comerç


En aquest mateix sentit, Galí ha afegit que durant aquesta nova etapa es treballarà per incrementar la implicació de la Cambra amb el municipi de Sant Cugat -on ja fa 3 anys que hi tenen una delegació- mantenint les bones relacions amb l'Ajuntament i millorant el tracte amb el món empresarial.

El nou president ha anunciat també que en la nova legislatura només hi hauran alguns 'ajustaments estratègics' respecte a l'etapa anterior. Els dos principis rectors d'aquesta nova etapa seran la voluntat d'una major proximitat i la internacionalització de la institució. En relació al petit comerç, Galí ha apuntat que es proporcionarà l'ajuda necessària perquè es pugui professionalitzar al màxim.

Pel que fa a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Marià Galí no s'ha volgut pronunciar però ha reclamat estabilitat política per potenciar el creixement econòmic. El nou president de la Cambra ha dit que faran un seguiment del desenvolupament d'infraestructures com el Quart Cinturó, especialment en el tram entre Abrera i Terrassa, i ha avisat que estaran atents al compliment de les previsions d'inversions.

Marià Galí

De cara a aquesta legislatura, volem fer un seguiment acurat de les previsions que hi ha en infrastructures a la nostra demarcació i les previsions d'inversions del nou Estatut


Precisament, i amb l'objectiu de fer aquest seguiment, la Cambra de Comerç de Terrassa ha tornat a reconstituir la comissió d'infrastructures, urbanisme i transport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.