Private i Zemtex Medical comercialitzaran preservatius a benzineres i quioscs d'Espanya


  • Comparteix:

Private Media Group, amb seu a Sant Cugat, distribuirà preservatius a través benzineres i quioscs de tota Espanya. L'objectiu Private i Zemtex Medical és crear un nou canal de distribució d'aquests anti-conceptius fora dels canals tradicionals per apropar el producte sobretot als usuaris més joves.

L'empresa Private Media Group amb seu a Sant Cugat ha signat un acord amb el fabricant de preservatius Zemtex Medical per distribuir preservatius de la marca Private Condoms a benzineres i quioscs de tota Espanya. Aquests preservatius estaran disponibles a 5.000 punts de venda repartits per les Illes Balears, la Comunitat de Madrid i les províncies de Barcelona, València, Alacant, Màlaga i Girona.

D'aquesta manera, la multinacional Private, a través de la filial Private Lifestyle, vol ampliar la seva gamma de productes més enllà dels continguts pornogràfics que centren la producció de l'empresa.

A més, i gràcies a l'acord entre les dues productores, l'empresa Zemtex Medical, que va ser fundada a Bèlgica, traslladarà la seva seu a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.