Grup XXI construirà un nou complex hoteler a la ciutat


  • Comparteix:

L'empresa Grup XXI construirà un complex hoteler a la ciutat amb un hotel de 4 estrelles, un balneari, una escola de restauració i oficines de lloguer. El 'Complex Axxioma' podria estar enllestit cap a l'estiu del 2008 i s'ubicarà a la zona de Sant Mamet.

Grup XXI ja ha engegat altres projectes a la nostra ciutat, com el "Verjus Catering" i el Centre Mèdic del Vallès, que s'inaugurarà l'any vinent. El següent projecte és un complex hoteler que a la zona de Sant Mamet. El conseller delegat de Grup XXI, Santiago Vila explica en què consistirà el Complex Axxioma:

Santiago Vila

És un 90 habitacions, 4 estrelles, un balneari obert al públic de 1500 metres quadrats, una planta de magatzems de lloguer, i una escola de restauració del grup.


La inversió total del projecte puja fins als 50 milions d'euros i la intenció és que "Complex Axxioma" es converteixi en una nova referència pel sector a la ciutat. La previsió és que l'escola pugui entrar en funcionament l'octubre de 2007 i que la totalitat del complex pugui estar enllestit cap a l'estiu de 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.